Blog

Plaat van de dag 2

We houden vol, haha. Klinkt als toen en is van nu, just the way I like it!

Welkom op de site van DJ Bix. Voor een uitgebreide kennismaking met de Bixerd kun je hier bootlegs luisteren en demo's downloaden. Nog niet bekend met de 'handjes in de lucht, voetjes van de vloer-ervaring' die Bix overal teweegbrengt? Check de agenda en wees er de volgende keer bij. Bix op jouw feest/locatie? Boek Bix via het contactformulier. Interesse in Dj-Les? Gebruik hetzelfde formulier

door Bix @ 20 mei 2010 | reageer [0]

Plaat van de dag

Zullen we eens kijken hoe lang ik het volhoud om iedere dag een lekker nummer te bloggen? Long Distance van Onra, lekker!

Welkom op de site van DJ Bix. Voor een uitgebreide kennismaking met de Bixerd kun je hier bootlegs luisteren en demo's downloaden. Nog niet bekend met de 'handjes in de lucht, voetjes van de vloer-ervaring' die Bix overal teweegbrengt? Check de agenda en wees er de volgende keer bij. Bix op jouw feest/locatie? Boek Bix via het contactformulier. Interesse in Dj-Les? Gebruik hetzelfde formulier!

door Bix @ 19 mei 2010 | reageer [0]

Kleine jongetjes worden groot, haha!

Diggy, irritant zoontje van Reverend Run uit Runs House, is ineens een kerel. They always underestimate but all I do is elevate. Boo-ya!

door Bix @ 18 mei 2010 | reageer [0]

Let's talk about music!

Welkom op de site van DJ Bix. Voor een uitgebreide kennismaking met de Bixerd kun je hier bootlegs luisteren en demo's downloaden. Nog niet bekend met de 'handjes in de lucht, voetjes van de vloer-ervaring' die Bix overal teweegbrengt? Check de agenda en wees er de volgende keer bij. Bix op jouw feest/locatie? Boek Bix via het contactformulier.
Interesse in Dj-Les? Gebruik hetzelfde formulier!

Uit alle nieuwe muziek die we op ons afgeschoten krijgen filter ik graag mijn favorieten voor je. Klik op meer voor wat frisse clips.

door Bix @ 16 mei 2010 | reageer [0]

Voor de verzamelaar!

Zwaar grappig, de site van Sleeveface. Spreekt voor zich, check hem uit!

Alicia Keys

Welkom sowieso op de site van DJ Bix. Voor een uitgebreide kennismaking met de Bixerd kun je hier bootlegs luisteren en demo's downloaden. Nog niet bekend met de 'handjes in de lucht, voetjes van de vloer-ervaring' die Bix overal teweegbrengt? Check de agenda en wees er de volgende keer bij. Bix op jouw feest/locatie? Boek Bix via het contactformulier.
Interesse in Dj-Les? Gebruik hetzelfde formulier

door Bix @ 11 mei 2010 | reageer [0]

8910111213141516

© julesj